„Melodia” S.A. - Închiriere spații comerciale

Dacă afacerea ta are nevoie de spațiu de închiriere, situat în centre comerciale de prestigiu cu trafic intens de clienți, bine ai venit în REȚEAUA noastră de VÂNZĂRI!

Contactează-ne

„Melodia” S.A. - Închiriere spații comerciale

Oferim închiriere de spații comerciale în cele mai mari centre comerciale din întreaga țară!

Obiecte

Avantaje

Flexibilitate în alegere

Flexibilitate în alegerea spațiului comercial pentru aproape orice tip de afacere. Puteți alege de la suprafața unui întreg etaj (2000-2200 mp) până la suprafața unui mini-boutique (10-20 mp)

Disponibilitate

„PLAZA” înseamnă cea mai bună locație, căi de acces convenabile și rampe de descărcare, locuri de parcare spațioase pentru vizitatori (în medie pentru 100 de mașini), sisteme moderne de aer condiționat și ventilație, securitate 24 de ore, supraveghere video, alarme de incendiu, etc.

Fiabilitate

,,PLAZA'' - întotdeauna cele mai bune oferte și cele mai bune locații pentru dezvoltarea afacerii tale. Rezultatul va depăși așteptările!

Obiectele noastre de pe hartă

Magazin central

Facilitatea este situată în centrul Chișinăului, în sectorul Centru, bul. Ștefan Cel Mare, 3, la etajul I al unui bloc locativ de 9 etaje, zona este construită cu clădiri rezidențiale, comerciale si administrative de 5-10 etaje.


Teritoriul adiacent magazinului este teren public și aparține Primăriei Municipiului Chișinău, amenajat cu pavaj asfaltat, plăci de pavaj, parcare și amenajarea teritoriului cu arbori pereni, ceea ce creează abordări convenabile către magazin și acces auto.


Stațiile de transport public de troleibuz și autobuz sunt situate la o distanță de 100 de metri de magazin, ceea ce creează o legătură convenabilă a transportului cu orice zonă a orașului.


Fațada principală a magazinului are vedere la linia clădirii „Roșie”, bd. Ștefan Cel Mare, fațada curții se învecinează cu curtea utilități a unui imobil de locuit.


Dacă este necesar, zona mercantilă a centrului comercial poate fi extinsă.


Centrul comercial este încorporat și atașat unei clădiri rezidențiale cu nouă etaje.


Suprafața utilă totală este de 843,7 m2.


Înălțimea spațiului de la podea la tavan este de 3,00 m.


Obiectul este dotat cu intrare din fațada curții.


Clădirea în care se află obiectul este realizată dintr-un cadru din beton armat, structurile de împrejmuire - un cazan și vitralii metal-plastic.


Pereții portanți exteriori și interiori ai magazinului sunt din beton și ceaun, grosimea peretelui este de 0,40 - 0,50 m, pereții interiori sunt din cărămidă și ceaun.


Pardoseli: la etaj - gresie, în spații administrative și birouri - linoleum, gresie.


Decorațiuni interioare: în zona de vânzare - tapet lichid, tavane false Armstrong cu lămpi încorporate, în restul incintei - tencuieli, zugrăveli, var, tapet.


Finisaje exterioare: fațada principală - vitralii, parament cu gresie de cazan, subsolul este placat cu granit. Fațadele laterale și din curte sunt tencuite cu mortar de nisip-ciment.


Facilitatea este dotată cu:

  • Instalații sanitare din rețelele orașului
  • Sistem de canalizare menajer racordat la rețeaua orașului
  • Alimentare cu energie din rețelele orașului cu un tablou de distribuție separat
  • Încălzire apă, centrala, din rețelele orașului
  • Securitate automată, alarmă de incendiu


Toate obiectele

,,PLAZA'' - Municipiul Chișinău "Botanica"

Centrele comerciale și de divertisment „PLAZA” și „PLAZA-PLUS”, situate în tronsonul Botanica de pe strada Brâncuși 3, au fost puse în funcțiune în anul 2003 și fac parte din rețeaua republicană de centre comerciale sub un singur brand „Plaza”, care include și 4. clădiri comerciale: în Centru sec. Si Ciocana, în mun. Chișinău, Orhei și în municipiul Bălți.


Suprafața totală a centrelor comerciale este de 7.542 m2, iar lucrările de proiectare sunt în curs de desfășurare pentru creșterea acesteia prin punerea în funcțiune a spațiului comercial suplimentar. Centrele sunt dotate cu toate utilitățile necesare și un sistem modern de ventilație și aer condiționat.


Ținând cont de locația convenabilă și soluția de proiectare a clădirilor centrelor comerciale, activitățile de producție și comerț ale centrului comercial „PLAZA” sunt pe deplin concentrate pe asigurarea de calitate a nevoilor sociale ale populației din sectorul Botanica. La primul etaj al blocului, pentru comoditatea vizitatorilor, se află un supermarket de produse alimentare și produse aferente Pieței GREEN HILLS, o cunoscută rețea comercială din Chișinău, un magazin de pantofi „Zorile” și un magazin de lenjerie „MILAVITSA”. ”. Etajul doi al centrului comercial este ocupat de un magazin renumit cu o rețea mare de produse electrice de uz casnic „Alina Electronic”. Pentru a organiza recreere sportivă și culturală pentru locuitorii sectorului Botanica, pe teritoriul centrului funcționează Clubul de Fitness ,,Niagara'' și clubul de Bowling ,,Plaza-Bowling''.


De asemenea, pentru comoditatea vizitatorilor, centrul comercial „PLAZA” dispune de două sucursale bancare și terminale bancare pentru primirea plăților de la clienți.


În fața intrării centrale și laterale a clădirii se află o parcare mare, utilată pentru 103 mașini, care garantează un serviciu confortabil pentru proprietarii de mașini și asigură un flux de vizitatori din alte sectoare ale Municipiului Chișinău.


Proprietarul centrului comercial ,,PLAZA'' este Societatea pe Acțiuni ,,Melodia'', care a construit și a dat în exploatare independent trei obiecte comerciale similare: centrul comercial ,,PLAZA'' - Ciocana, centrul comercial ,,PLAZA'' - Orhei și centrul comercial ,,PLAZA'' - Bălți.


Astăzi centrul comercial „PLAZA” de pe strada Brâncuși 3 este una dintre cele mai vizitate facilități sociale și culturale, care a fost apreciată atât de locuitorii sectorului Botanica, cât și de alți vizitatori ai capitalei noastre.

Toate obiectele

,,PLAZA'' – Municipiul Chișinău „Ciocana”

Clădirea centrului comercial este încadrată în termeni de 38,5 x 53,5 m. Garduri de perete - panouri de perete tip sandwich, izolație - plăci de vată minerală, grosime 100 mm.


Cadrul clădirii este metalic. Grila de coloane este de 6,0 x 8,0 m. O parte a clădirii cu dimensiunile de 12 x 31,5 m este cu trei etaje + subsol la o cotă de 3.200. Înălțimea primului etaj este de 4,5 m, înălțimea etajului al doilea este de 3,3 m, înălțimea etajului al treilea este de 3,0 m.


La subsol, la etajele II si III, se află birouri și administrația, la etajul I și rampa - descărcare marfă, un depozit, local culinar.


O parte a clădirii cu dimensiunile 41 x 31,5 m în plan este cu două etaje. Înălțimea primului etaj este de 4,5 m. Etajul al doilea este acoperit cu ferme metalice, ceea ce a făcut posibilă completarea lui ca hol, fără coloane.


La parter se află un supermarket „GREEN HILLS”, o farmacie, o bancă. La etajul doi - „Alina Electronic”, „GREEN HILLS”, produse cosmetice.


Acoperișul este înclinat. Acoperire - panouri de acoperiș de tip sandwich, izolație - plăci de vată minerală grosime 120 mm.


Inginerie și comunicații.


Lifturi.


Transportul mărfurilor se realizează cu două lifturi cu o capacitate de ridicare de 1000 kg. A fost instalată o scară rulantă pentru a transporta vizitatorii la etajul doi.


Alimentare electrică.


Alimentarea centrului se realizează prin două linii de cablu din stația nr. 983 cu două transformatoare cu o capacitate de 630 KVA fiecare.


Încălzire, ventilație, aer condiționat.


Pentru încălzirea apei și încălzirea localurilor, există o cameră de cazane de uz casnic cu trei cazane montate pe perete cu o capacitate de 45 kW.


Pentru climatizarea zonelor de vânzare (încălzire, răcire), pe acoperiș sunt instalate 5 cazane pe gaz (Roof-top) cu o capacitate de 2 unități de 240 KW fiecare, 2 unități de 150 KW, 1 unitate de 90 KW


Alimentare cu apă și canalizare.


Sursa de alimentare cu apă este rețeaua de alimentare cu apă existentă Ø 300 mm pe str. Ginta Latină. Rețeaua este circulară. Apele uzate industriale sunt evacuate în rețelele urbane existente pe str. Ginta Latină.

Toate obiectele

Contactează-ne

Lăsați-ne o solicitare prin formularul de contact sau contactați specialiștii noștri de pe rețelele de socializare și vă vom răspunde la întrebări.


,,PLAZA'' - întotdeauna cele mai bune oferte și cele mai bune locații pentru dezvoltarea afacerii tale.


Rezultatul va depăși așteptările!

Lăsați aplicația dvs. online

Contactați-ne la:

Partenerii noștri