Despre noi

Despre companie

Compania „Melodia” își oferă serviciile de închiriere de imobile comerciale încă din anul 2005, când conducerea Companiei a lansat un nou proiect de creare a unei rețele de centre comerciale și de divertisment pe teritoriul Moldovei, sub marca comună „PLAZA”. "


  • 2005 - Centrul comercial „PLAZA” a fost achiziționat și reconstruit

(sectorul Botanica al municipiului Chișinău);


  • 2006 - a fost achiziționat și reconstruit centrul comercial „PLAZA-PLUS”.

(sectorul Botanica al municipiului Chișinău);


  • 2007 - construirea și punerea în funcțiune a centrului comercial "PLAZA-Ciocana"

(sectorul Ciocana al municipiului Chișinău);


  • 2009 - au fost construite şi date în exploatare centrul comercial „PLAZA-Bălţi” (mun. Bălți) şi centrul comercial „PLAZA-Orhei” (Orhei).


Misiune

Furnizați calea cea mai convenabilă și scurtă „VÂNZĂTOR – CUMPĂRĂTOR” și satisface atât interesele chiriașului (vând bunuri sau servicii), cât și ale consumatorului (a achiziționat la un moment dat gama necesară de produse/servicii).


Compania oferă o gamă largă de spații de închiriere: de la o suprafață întreagă (2000-2200 mp) până la o zonă de mini-boutique (10-20 mp). Datorită serviciilor noastre, puteți găsi un spațiu comercial pentru aproape orice tip de afacere: un supermarket, un centru sportiv și de divertisment, un centru de catering, un magazin de mărfuri specializate, un cazinou și o sală de mașini de slot, o sucursală bancară, o farmacie. , un birou de servicii (turistic, publicitate, edituri, juridice) și așa mai departe.

Avantaje

Flexibilitate în alegerea spațiului comercial pentru aproape orice tip de afacere. Puteți alege de la suprafața unui întreg etaj (2000-2200 mp) până la suprafața unui mini-boutique (10-20 mp)


„PLAZA” - înseamnă cea mai bună locație, căi de acces convenabile și rampe de descărcare, locuri de parcare spațioase pentru vizitatori (în medie pentru 100 de mașini), sisteme moderne de aer condiționat și ventilație, securitate 24 de ore, supraveghere video, alarme de incendiu, etc.

Prezentare video

Cum lucrăm?

Trimiterea unei oferte cu descrierea obiectului

Descrierea detaliată a obiectului închiriat, locație, caracteristici de design, suport tehnic, oferta.

Discuție asupra ofertei, vizită la fața locului

Discuția ofertei cu un potențial chiriaș. Clarificarea detaliilor, afișarea locației, discutarea detaliilor tehnice (lucrări de reparații, date posibile de începere, etc.). Discuție asupra condițiilor financiare definitive ale contractului de închiriere.

Discuție și încheiere a unui contract

Depunerea unui proiect de contract spre studiu. Discuție articole și caracteristici ale contractului de închiriere, adaptare la condițiile chiriașului, editarea și semnarea versiunii finale. Dacă este necesar, înregistrarea contractului la autoritățile cadastrale.

Contactează-ne

Lăsați-ne o solicitare prin formularul de contact sau contactați specialiștii noștri de pe rețelele de socializare și vă vom răspunde la întrebări.


,,PLAZA'' - întotdeauna cele mai bune oferte și cele mai bune locații pentru dezvoltarea afacerii tale.


Rezultatul va depăși așteptările!

Lăsați aplicația dvs. online

Contactați-ne la: